Bedrijfskleding & werkkleding

J&L Fashion biedt een uitgebreide collectie bedrijfskleding en werkkleding voor elke branche en wens. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden voor het aankleden van uw bedrijf of vereniging. De veiligheid van uw bedrijf/vereniging staat hierbij steeds centraal. Het is daarom dat J&L Fashion enkel samenwerkt met kwaliteitsvolle merken waaronder Blaklader, Jobman Workwear, ProJob Workwear, Delta Plus (Persoonlijke beschermingsmiddelen) en vele anderen. J&L Fashion kan alles voorzien van uw bedrukking of borduring.

OFFERTE AANVRAGEN
Vrijetijdskleding & promotiekledij

Promotiekleding of promotioneel textiel is er in vele merken, kleuren en maten. T-shirts, polo’s, hemden, fleeces, sweaters, caps, tassen, wij hebben het allemaal. Voor elk doel en elk budget kunnen we u een passend artikel leveren, met of zonder bedrukking.

OFFERTE AANVRAGEN
Veiligheidsschoenen

Een veiligheidsschoen is een speciaal vervaardigd schoeisel voorzien van een verharde (staal of plastiek) neuzen om de voet te beschermen. In vele sectoren worden veiligheidsschoenen aangeraden, in sommige sectoren zoals de bouw zijn ze verplicht. Naargelang de sector gelden er verschillende normen voor deze schoenen. In Europa geldt de EN ISO 20345:2004 norm voor veiligheidsschoenen. Deze werd ingedeeld in 5 niveaus van bescherming en wordt aangeduid met een code van S1 t.e.m. S5.

OFFERTE AANVRAGEN
Zoeken